Returkartonglotteriet

Alle kan delta og vinne i returkartonglotteriet. Årlig deles det ut premier for til sammen 1,6 millioner kroner. Kartongene leveres i den vanlige kommunale returordningen, sammen med annen papp og papir.

 

Slik deltar du!

Nyhet! Fra 2017 har du to valg. Hver enkelt kartong er nå et lodd. Skyll kartongen, press den flat og skriv navn og telefonnummer på den du vil skal vinne.

For å vinne 100 000 må du fortsatt skylle, brette og stappe minst seks drikkekartonger i en syvende til en kubbe. Korker og lokk kan henge utenfor. Skriv navn og telefonnummer på kubben. For skolemelk-kartonger gjelder fire kartonger oppi den femte. Kubbene er også med i trekningene om 10 000 kroner.

Kubbene trekkes på mange forskjellige steder, spredd over hele landet. Avhengig av innbyggertall, trekkes mellom en og syv kubber/enkeltkartonger, til sammen nær 200 stk hvert kvartal.

Disse går videre til nasjonal trekning, hvor det trekkes både enkeltkartonger og kubber hvert kvartal. Det trekkes 30 premier à kr. 10.000,- og fra kun kubber trekkes 1 premie à kr. 100.000,-.

 

Les mer om reglene for lotteriet. (PDF, 356 kB)

Kontaktinformasjon

Linn Stokke
Miljøingeniør
E-post
Mobil 988 27 869

iRetur, Informasjon, tømmekalender, hjemmeside